Тералайн ООД: индустриални и декоративни подови настилки
венециански под

      СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ

   Предложението на фирмата е част от рекламен проект, който има за цел да представи собствено разработена и уникална в своите вариации декоративна настилка. Дадохме й името венецианска, тъй като със своето специфично преплитане на нюанси и естествена шарка препраща към венецианските мозайки и мрамори. Големите възможности за цветове и рисунък могат да превърнат настилката в незаменима част от Вашия интериор. Покритието е на основата на епоксидна смола, без фуги и е изключително съчетание на естетика и здравина.
   Предвид целите на начинанието, като терен могат да послужат: заведение – кафене, бар или ресторант; магазин; хотелско фоайе; офис; частен дом и други.
   В рамките на рекламния проект цената е 30 лв/м2 без ДДС и включва: оглед, изработка на работни мостри, подготовка на основата и полагане на декоративната настилка.
   За основа на настилката биха могли да послужат: мозайка, плочки, както и равни и добре загладени, здрави и сухи бетон или замазка. Дебелината на настилката е около 2 мм, а изпълнението изисква средно 3-4 дни.
   Разбира се, предварително ще Ви покажем мостри и ще отговорим на всеки Ваш въпрос.